Kontakt

na webu Aukce obrazů

Hezký den,

vítejte na stránkách naší aukční síně, která byla založena proto, aby Vám pomáhala zprostředkovávat získání krásných a originálních děl. U nás se můžete vždy spolehnout na naše znalosti v oblasti umění a trhu, příjemné a vstřícné jednání, spolu s profesionálním přístupem ke každému našemu klientovi.

Pokud prodáváte Vaše dílo u nás, máte vždy jistotu čestného a odborného jednání. Máme pro Vás také nejnižší poplatky na trhu a to pouze 20%. Samořejmě uděláme vše proto, abychom Vám prodali Vaše dílo za nejvyšší cenu.

Pokud prodáváte, rádi ZDARMA vyzvedneme Vaše obrazy v lokalitách - PRAHA, BRNO, JIHLAVA, PROSTĚJOV, OLOMOUC, KROMĚŘÍŽ,  ZLÍN a UH. HRADIŠTĚ

Pokud u nás nakupujete máte jistotu, že jsme do aukce zařadili pouze ta díla, u kterých jsme si jistí, že se jedná o originály. Také se vždy můžete spolehnout, že najdete detailní popis s perfektními fotografiemi a tak přesně víte, co u nás nakupujete. Jsme ke všem nakupujícím naprosto otevření a transparentní a proto popisujeme důsledně i jakékoli vady a nedostatky.

Spolupracovat s námi se rozhodně vyplatí, jelikož v aukcích prodáváme přes 75 procent obrazů a děl. Prodejní cena se po přihazování může vyšplhat až na několikanásobek ceny počáteční.

ADRESA:

Vršovická 796/37, 101 00 - Praha 10

Otevřeno:

Pondělí, Úterý, Čtvrtek 9:00 - 16hod

Středa 10:00 - 18hod

Pátek, Sobota, Neděle - dle tel. domluvy

Volat můžete v pracovní době na níže uvedené telefonní číslo: tel.: +420 777 03 24 24  

nebo pište volejte přes -  Whatsapp / Viber

E-mail: info@aukceweinberg.cz a nebo aukceweinberg@gmail.com

IČO: 07305150

 

O NÁS

Naše dlouholeté zkušenosti, vášeň pro umění a profesionální přístup nás řadí mezi přední instituce na trhu. Co nás charakterizuje?

  • Kvalita a autentičnost: U nás najdete široký výběr kvalitních a autentických uměleckých děl. Naše sbírka je pečlivě vybírána s důrazem na originalitu, estetiku a výtvarnou hodnotu.
  • Exkluzivita: Nabízíme unikátní a vzácná díla od renomovaných umělců z různých období a stylů. Můžete si být jisti, že u nás objevíte jedinečné klenoty, které zvýší hodnotu vaší sbírky.
  • Odborné poradenství: Náš odborný tým vám poskytne odborné poradenství při výběru díla, investování do umění a dalších aspektech souvisejících s nákupem umění. Rádi totiž sdílíme naše znalosti a vášeň s ostatními.
  • Bezpečnost a důvěra: Zajistíme kompletní dokumentaci a provenienci každého díla, abyste měli jistotu o jeho autenticitě. Naše transparentní obchodní postupy a pečlivě zajištěná galerie vám garantují bezpečný nákup.
  • Rodinná atmosféra: U nás se budete cítit jako součást naší rodiny. Jsme zde pro vás, abychom vám pomohli vytvořit a rozšířit vaši sbírku umění. Naše galerie je přístupná a přátelská, ať už jste začátečníkem nebo zkušeným sběratelem.

Přijďte navštívit naši aukci a galerii a zažijte jedinečný svět umění. Jsme tu pro vás, abychom vám přinesli krásu, radost a umělecké zážitky, které budou obohacovat váš život.