Jak nakupovat?

na webu Aukce obrazů

Jak KOUPIT obraz

Líbí se vám některý obraz z naší nabídky? Jednoduše ho vydražte v naší aukci.

U každého obrazu najdete popis, který uvádí detaily díla: autora, techniku, rozměry, případná poškození nebo vady. Dále zde najdete údaj, kolik času zbývá do ukončení aukce. Pokud již nějaký zájemce příhodil, objeví se u obrazu nápis "DRAŽÍ SE".

Všechny nabízené položky jsou po celou dobu trvání aukce vystaveny a můžete si je prohlédnout u nás na adrese: Vršovická 796/37, Praha 10. Rádi Vás u nás přivítame.

Registrace

Pokud se rozhodnete dražit, je potřeba se registrovat před aukcí, k tomu slouží tlačítko registrace. Vaše registrace musí projít ověřením. Snažíme se o co nejrychlejší provedení a tak dojde k ověření do 24 hodin.

Aukce

Poté, co bude vaše registrace ověřena, můžete se přihlásit a "DRAŽIT" nebo "NASTAVIT LIMIT".

Dražením přihodíte k momentální aukční ceně, nicméně jiný zájemce Vás může svým příhozem "přehodit" a jeho příhoz je tak v tu chvíli nejvyšší. Vy jen musíte hlídat průběh aukce a podle svého uvážení přihazovat dle Vaší libosti tak, aby Váš příhoz byl nejvyšší.

Druhá možnost je nastavení limitu.

Příklad: rozhodnete se, že jste ochotni zaplatit za konkrétní předmět s vyvolávací cenou 2.000,- Kč maximálně 10.000,- Kč. Na tuto částku nastavíte limit a systém automaticky přihazuje proti jiným zájemcům. Pokud nikdo nepřihodí víc než je Vámi nastavený limit, vítězíte. Systém za Vás přihazuje jen nezbytné minimum a tak se může stát, že pokud nebude jiný zájemce, získáte předmět za 2.000,-Kč. A nebojte se, Vaše maximum samozřejmě nikdo nezná.

Pokud dojde k přihození v posledních pěti minutách před plánovaným ukončením aukce, automaticky se čas do konce aukce prodlouží o dalších pět minut. A to opakovaně při každém dalším příhozu. To umožní všem zájemcům v klidu zvážit své nabídky.

Nezapomeňte prosím, že k dosažené ceně bude připočteno 25% jako odměna provozovatele aukce.

Vemte prosím na vědomí, že nastavení limitu a přihození jsou závazné právní akty, které v případě výhry zakládají nejen Vaše právo, ale i povinnost vyhranou položku zaplatit a následně převzít. V případě odmítnutí a tím zmaření aukce jsme rozhodnuti přistoupit ke všem sankcím a vymáhání náhrady škody, které nám v takovém případě umožňuje právní řád. Vážíme si všech slušných účastníků aukce, a chceme tak zachovat jejich jistotu, že naše aukce jsou vždy vedeny zcela transparentně.

Platba a převzetí

Pokud jste vyhráli aukci, gratulujeme. Následně očekávejte email s informacemi k platbě (platba na bankovní účet - preferujeme), platba on-line a převzetí obrazů (osobně v galerii či posláním zásilkovou službou).

Paušální cena za zaslání a balné je 500,- Kč u obrazů o maximálních rozměrech 50 x70 cm včetně rámu, větší formáty kalkulujeme individuálně.

Vydražené obrazy je nutné vyzvednout nejpozději do 14 dnů od ukončení aukce. Přejeme Vám mnoho úspěchů!